Luftwaffe and Allied Air Forces Discussion Forum

Luftwaffe and Allied Air Forces Discussion Forum (http://forum.12oclockhigh.net/index.php)
-   General (http://forum.12oclockhigh.net/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Forum posting issue - Ed West (http://forum.12oclockhigh.net/showthread.php?t=44072)

edwest2 2nd February 2016 23:35

Forum posting issue - Ed West
 
Due to a computer glitch and change to my e-mail address (the old one no longer works), I have re-registered and am now posting as edwest2 not as edwest. This means my "alter hasse" status is gone and my posts need moderator approval now. How long before I can post immediately as in the past? I'm fine with following the rules, I just want to know how it works.



Best,

Ed West

Nick Beale 6th February 2016 11:28

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Five approved posts and then everything works as normal.

It's an anti-spam precaution — we get several spammers trying to register every day. The Five approvals policy means they can be got rid of before you ever see them.

gooberau 7th March 2016 00:01

Re: Forum posting issue - Ed West
 
That is good to know. I have a couple of posts that appear to have gone missing in action. I assume they are still in the queue waiting for approval?

Mike308 3rd February 2017 23:42

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Ahh 5 approved posts. This helps a bit. Wish I would have found this earlier. Thanks.

Alex Smart 23rd November 2017 23:24

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Hello Ed,
Just read your post.
I too seem to be having problems posting.
Tonight I responded to one of my own posts.
Got a message that it would be posted into the forum after a moderator has approved it.
I too am noted as an "Alter Hasse".
Seems to mean nothing?
Alex

Alex Smart 23rd November 2017 23:25

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Well that went through immediately ?
BUT,
My other post still does not show,
Perhaps it is because it is about armyairforces.com closure date ?

Nick Beale 23rd November 2017 23:59

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Quote:

Originally Posted by Alex Smart (Post 243199)
Well that went through immediately ?
BUT,
My other post still does not show,
Perhaps it is because it is about armyairforces.com closure date ?

I've no idea why approval was needed on that thread (I don't do tech support) but I approved one of your posts and deleted the other because it looked like a duplicate of the first. You can talk about the possible closure of armyairforces.com all you like, as far as I'm concerned.

Alex Smart 24th November 2017 22:58

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Hi Nick,
Thanks for the responds. Probably my fault:(
Sometimes I press the keys twice in error.
I understand that when that is done there must be a time lapse before the second can be posted ?
Alex

Nick Beale 24th November 2017 23:10

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Quote:

Originally Posted by Alex Smart (Post 243220)
Hi Nick,
I understand that when that is done there must be a time lapse before the second can be posted ?
Alex

Sorry, no idea, I don't do the nuts and bolts of the software.

Alex Smart 24th November 2017 23:26

Re: Forum posting issue - Ed West
 
Hello Nick,
No its not my finger trouble.
I just tried to post it again
Got same moderator clearance notice.
This is what I tried to post
" Hello,
armyairforces.com will close down on December 1st.
In future a link to view the forum can be found on the heading page of the Heritage League forum site".

Alex


All times are GMT +2. The time now is 23:36.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004 - 2018, 12oclockhigh.net