Luftwaffe and Allied Air Forces Discussion Forum  

Go Back   Luftwaffe and Allied Air Forces Discussion Forum > Community > General

General Please use this forum to post feedback, suggestions and problems relating to 12oclockhigh.net

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15th December 2005, 23:15
Andy Fletcher's Avatar
Andy Fletcher Andy Fletcher is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cork, Ireland
Posts: 698
Andy Fletcher
Formatting Problem

Hi Ruy,

I've noticed on my last few posts that they are crushed together. When I write the post and press the carriage return it moves the cursor on to the next line so the message looks formatted correctly but when I submit the post the spacing from the carriage return doesn't show up on the actual post.

I've noticed that a couple of posts by others seem to be crushed together as well but only a few.I'm only experiencing this problem on this forum.

Any ideas?

Regards

Andy Fletcher
Reply With Quote
  #2  
Old 16th December 2005, 18:52
Ruy Horta's Avatar
Ruy Horta Ruy Horta is offline
He who rules the forum...
 
Join Date: Dec 2004
Location: Amstelveen, The Netherlands
Posts: 1,473
Ruy Horta has disabled reputation
Re: Formatting Problem

No idea, could be server problems?

Do you use the advanced editor?

Do you use Microsoft Internet Explorer?

PS. I've edited your post and it works fine.
__________________
Ruy Horta
12 O'Clock High!

And now I see with eye serene
The very pulse of the machine;
A being breathing thoughtful breath,
A traveller between life and death;
Reply With Quote
  #3  
Old 17th December 2005, 21:21
Andy Fletcher's Avatar
Andy Fletcher Andy Fletcher is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cork, Ireland
Posts: 698
Andy Fletcher
Re: Formatting Problem

Hi Ruy,

I'm using Microsoft Internet Explorer and I'm not using the advanced editor (as far as I'm aware).

When I've tried to edit my messages I've re-inserted all the spaces but when I re-submit the post it still comes out all bunched together.

I'll use this post as a test.

Regards

Andy Fletcher

Last edited by Andy Fletcher; 18th December 2005 at 13:59.
Reply With Quote
  #4  
Old 18th December 2005, 10:49
Ruy Horta's Avatar
Ruy Horta Ruy Horta is offline
He who rules the forum...
 
Join Date: Dec 2004
Location: Amstelveen, The Netherlands
Posts: 1,473
Ruy Horta has disabled reputation
Re: Formatting Problem

Please try the Advanced option, see if this cures your problem.

The advanced version provides many standard word processing options as well. I personally dislike the Quick reply option, but I have it enabled to suit all tastes.
__________________
Ruy Horta
12 O'Clock High!

And now I see with eye serene
The very pulse of the machine;
A being breathing thoughtful breath,
A traveller between life and death;
Reply With Quote
  #5  
Old 18th December 2005, 14:07
Andy Fletcher's Avatar
Andy Fletcher Andy Fletcher is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cork, Ireland
Posts: 698
Andy Fletcher
Re: Formatting Problem

Hi Ruy,

I had enhanced interface set and selected standard. I also deleted the cookie for the site.

Just edited the above message and it appears to be working. Not sure whether the cookie or the editor setting cured it.

Thanks for the help.

Andy Fletcher
Reply With Quote
  #6  
Old 24th December 2005, 13:52
Richard T. Eger Richard T. Eger is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Seaford, DE, U.S.A.
Posts: 626
Richard T. Eger is an unknown quantity at this point
Re: Formatting Problem

Dear Ruy,

The same problem hit me, too. Like Andy, I had the advanced option already. I stuck with that and cleared the cookies, as you had recommended, forcing me to log on again. As I am working now in edit mode to my test post, it appears that either removing the cookies or logging off and logging back on is the key to clearing the problem.

Regards,
Richard
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem people on the internet and LW research edwest Off Topic 1 24th July 2005 12:19
11:30 - 12:00 GMT +1 tech problem Ruy Horta General 3 16th March 2005 16:30


All times are GMT +2. The time now is 00:49.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - 2007, 12oclockhigh.net