Luftwaffe and Allied Air Forces Discussion Forum  

Go Back   Luftwaffe and Allied Air Forces Discussion Forum > Community > General

General Please use this forum to post feedback, suggestions and problems relating to 12oclockhigh.net

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th August 2020, 10:15
RudiS RudiS is offline
Alter Hase
 
Join Date: Feb 2008
Location: Belgium
Posts: 2,185
RudiS is on a distinguished road
problems posting

Hi,

Since a week or so it takes about half a minute for a new post to be posted when hitting the "Post quick reply" button. Much longer then it used to be.

And today I got the following message every time I posted a new reply:


After the first time, I made sure that I did NOT hit the quick reply button twice. But every time my reply got posted and I still get this error message.

Is there a problem with the board?

Edit: apparently this problem only occurs in the "Captured german planes" thread.
__________________
Regards,
Rudi
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Two P-38 Problems, North Africa, 1943 Frank Olynyk Allied and Soviet Air Forces 8 28th January 2020 04:47
Newby problems with images and such egbert General 0 23rd January 2015 11:04
Posting Problems. Martin Gleeson General 2 13th September 2008 23:25
Tech problems Ruy Horta General 0 18th June 2008 21:02
Tiscali email problems Peter Cornwell Off Topic 0 31st May 2007 16:34


All times are GMT +2. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - 2018, 12oclockhigh.net